Saario Academy Pécs!

2014 óta Pécsett is elérhetőek a hatékony önvédelmi technikákat tartalmazó Krav Maga edzések, amelyek azóta folyamatosan népszerűségnek örvendenek a városban. Ez idő alatt több helyen is voltak edzéseink.


Az elmúlt évben az edzői csapat is tovább bővült, hiszen három új oktató csatlakozott a csapathoz.

Ezáltal a Krav Maga mellett most már Defendo, SafeKid és Amazon Training edzések is elérhetőek Pécsett, így a résztvevők változatos tréningek közül választhatnak az egyéni igényeik és szükségleteik alapján. Az új oktatók hozzájárulásaival a városban folyó önvédelmi képzések minősége és sokszínűsége is jelentősen nőtt, lehetővé téve az érdeklődők számára, hogy hatékonyan fejlesszék saját önvédelmi készségeiket.

Oktatóink

Augusz István

Krav Maga brown belt club instructor

Gyerekkorom óta érdekelnek a küzdősportok, harcművészetek, de csak az egyetem alatt nyílt lehetőségem belevetni magam. 2014 márciusában ismerkedtem meg Pécsen a Krav Magával, amelyet folyamatos gyakorlás követett, majd az instruktori kurzust elvégezvén 2016 januárja óta oktatok is.


Azóta teljesen leköt az önvédelem világa és a Saario Akadémián KravMaga Club Instructor, Defendo Combat Tech, SAFE Kid gyermek önvédelmi rendszerből, Ironman Kickboxingból és Ironman Grapplingből is oktatói minősítést szereztem. Jelenleg SAFE Kid gyermek önvédelmet, Krav magát és Defendót oktatok Pécsen.

Edzéseim:

Kedd, csütrötök: 17:00-18:00 Defendo

Kedd, csütrötök: 18:00-19:00 Kezdő Krav Maga

Kedd, csütrötök: 19:00-20:00 Haladó Krav Maga


Micheliszné Papp Enikő 

Krav Maga orange belt group leader

Email: michelisznepappeniko@kravmaga.hu

Edzéseim:

Péntek: 9:00-10:00 Amazon Training

Péntek: 10:00-11:00 Amazon Training

Miski Péter

Krav Maga green belt group leader

Email: miskipeter@kravmaga.hu

Edzéseim:

Hétfő, szerda: 19:00-20:00 Krav Maga 40+

Vida Zsolt

Krav Maga orange belt group leader

Email: vidazsolt@kravmaga.hu